DRIVE-IN SHOWS

Home / DRIVE-IN SHOWS

Of het nou een verjaardagsfeest, bruiloft of een normaal feest is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een complete drive-in show regelen in uw huis, tuin, zaal, etc. Wij kijken samen met u wat de juiste grote is van de drive-in show en zorgen ervoor dat die er fantastisch uit ziet. Standaard zijn onze drive-in show met verlichting, geluid en natuurlijk ook een DJ die iedereen aan het dansen kan krijgen. Hieronder ziet u slechts een klein deel van wat wij qua drive-in shows hebben verzorgt. Van klein naar groot, van 50 tot 300 man. Het kan allemaal!

Mocht u interesse hebben in een van onze diensten, vraag dan een offerte aan. Mocht u meer informatie willen? Neem dan contact met ons op!


Verjaardagsfeest

Wilt een groot feest geven? Dat kan met D&S! Wij hebben voldoende apparatuur in huis om een groot/goed feest te geven. Bent u benieuwd naar dit? klik dan hier 

Bedrijfsfeest

Een klein bedrijfsfeestje waarbij wij de muziek en licht hebben verzorgd voor de gasten. Het was een kleine maar nette set. Van zowel de 90's tot de 10's. Pop tot rock. Geen probleem!

Verjaardagsfeest

We hebben weer een verjaardagsfeest voorzien van licht en geluid. Wij hadden ons eigen podium en hebben deze vol met lichteffecten gehangen en muziek gedraaid.


Verjaardagsfeest

Voor ongeveer 50 kinderen hebben wij licht en geluid verzorgd. Wij hebben ook muziek gedraaid voor de gehele tijd, en daarop een passende lichtshow gemaakt.

Verjaardagsfeest

Veel mensen verwacht? Komt goed! Ook voor de wat groteren feesten hebben wij een gepaste installatie. Zodat wij van uw feest een geslaagd feest maken!

Verjaardagsfeest

Toch een wat kleiner feest? Daar zijn wij ook voor. Onze set-ups zijn beschikbaar in een groot scala aan groottes. Zo zoeken wij de beste voor jou!


Speelweek buurtgroep Capelle-West

Wij hebben voor een dag het licht en geluid verzorgd voor de buurtgroep Capelle-West. Wij hebben op die avond ook nog gedraaid voor de mensen die aanwezig waren.

Verjaardag

Wij kunnen ook komen draaien op uw 50e verjaardag. Dit doen wij (indien nodig) op een gewenste muzieksmaak. En passen de lichtshow hier op aan.

Sweet 16

Wij hebben voor iemand die 16 jaar is geworden een fantastisch feest gegeven. Met recente muziek en een prachtige lichtshow. De klant was zeer tevreden.

error: Inhoud van deze website is beveiligd!