Losse verhuur

Home / Losse verhuur

Wilt u losse apparatuur huren? Geen probleem. Bij D&S Licht en Geluid kunt u volwaardige audiovisuele apparatuur huren. Wij hebben een breed arsenaal aan producten.

Wilt u verlichting huren? We hebben verschillende parren, spots, washes en nog meer effecten in de verhuur. Wilt u iets uitlichten of een heel feest geven? Wij zorgen ervoor dat u voldoende apparatuur heeft.

Geluid huren? Dit is ook geen probleem. Of het enkel de toppen zijn voor het hoge geluid, of vol gaan met de subwoofer. Wij hebben verschillende speakersystemen klaar staan. Ook mengtafels om het geluid te mixen hebben wij ook klaar staan voor u.

U kunt de apparatuur komen ophalen bij ons (omgeving Rotterdam). Of voor een meerprijs kunnen wij de apparatuur ook bij u komen brengen en ophalen. Wij kunnen u ook ondersteunen met het opzetten van de installatie. Alles wordt dan klaargezet voor u zodat u het gelijk kunt gebruiken.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de losse verhuur van onze producten. Of wilt u simpelweg meer informatie. Neem dan contact met ons op.

Bent u een vaste huurder? Dan kunt u inloggen op het huurdersportaal.

error: Inhoud van deze website is beveiligd!