verlichting

Home / verlichting

Door middel van licht kunt u uw evenement levendig maken! Wij zijn gespecialiseerd in verlichting in de evenementenbranche. Mocht u een complete set bij ons willen huren die helemaal op uw wensen wordt afgesteld? Of simpelweg ons inhuren om uw vaste installatie te bedienen, het kan allemaal.

Wij kunnen samen met u kijken wat de beste oplossing is voor uw evenement. Of het een kleine kamer is met wat licht. Of een grote gymzaal omgetoverd tot een theater. Wij zullen met u kijken wat we het beste kunnen doen. Van het ontwerp tot aan de complete productie is geen probleem.

Wilt u ons inhuren om de verlichting van uw theater, festival, kroeg, etc. te bedienen, dan kan dat natuurlijk ook. We zullen ervoor zorgen dat de show die u krijgt ook echt past bij uw evenement. Dit kunnen wij doen op een lichttafel die al aanwezig is. Wij hebben ervaring met de meeste (grote) merken, denk hierbij aan: MA, Avolites, HOG, Chimp, etc. Is er geen lichttafel aanwezig, dan nemen wij deze mee om alsnog van start te gaan. Heeft u een nieuwe show nodig, met nieuwe effecten? Dan kunnen wij ook een show programmeren in uw vaste lichttafel.

Oftewel mogelijkheden genoeg, wij gaan graag met u in gesprek zodat we met de beste oplossing komen. Neem contact met op ons op!

error: Inhoud van deze website is beveiligd!